Mottó: A Jó Bor A Szőlőben Kezdődik, A Borász Csak “Ronthat” Rajta.
A 2007-ben elkészült borászat méltó ”otthona” lett a birtokon megtermett szőlőknek. A Kishegy oldalába ”bevágott” szőlőfeldolgozó-, erjesztő-, tároló- és a dongaboltíves érlelőpince a raktár szervesen kapcsolódik egymáshoz a Kishegy ”gyomrában”. A föld klímának köszönhetően, a közel állandó hőmérséklet segít megőrizni borok minőségét hosszú éveken át.
A borászat úgy épült be a hegybe, hogy ne bontsa meg az ökológiai egyensúlyt, harmóniába legyen a környezettel.
Tároló tér: 900 hl saválló acéltartály; 100 hl fa hordó / 225-ös M és M+ /
Borászati Filozófiánk
Átmenteni és megőrizni a borokban a szőlő íz-, zamatgazdaságát, gyümölcsösségét. Miután sok szőlőfajtával dolgozunk, ez kiváló lehetőséget ad a borásznak a magas minőségű Cuvée borok készítéséhez. Azt gondolom, a „Cuvée”-k jelenítik meg igazán a pincészet egyediségét, a borász ízlésvilágát és a borvidék kiváló adottságait.