Két évesek lettünk!
A csakajobor.hu online boráruház 2014. szeptember 11-én jött létre azzal a céllal, hogy felkutassa a kézműves borászatokat és megismertesse a bort kedvelőkkel a...
Bor és szóda különböző arányban csak ennyi. De mi kell ahhoz, hogy ma fröccsözni tudjunk? Kellet hozzá egy magyar feltaláló Jedlik Ányos. A fáma szerint 1842 őszén Fáy...
Csak a szőlőből kerül minden alkotóelem a borba?
Gondoltam itt a szezon közepe, azaz ideje egy részletes fröccsológiás bejegyzésnek, de ebben az esős időben írni sincs...
LÉGLI GÉZA...
A Kislaki Bormanufaktúra irányítója közel egy évtizede. Azóta a magyar borélet meghatározó alakja lett kiváló boraival, jellegzetes, elmaradhatatlan sapkájával,...
Itt a grillezés ideje!
A borongós hűvös napok után mindenki várta a tavaszt, a napsütést. Visszafordíthatatlanul megérkezett a jó idő, ami sok embert csalogat a szabadba. Ha van...
A tavasz beköszöntével és a húsvét közeledtével lekerülnek a nehéz téli „vörösek” a palettáról. A bor nagyon régen része a húsvéti ünnepeknek. Az asztalra ilyenkor...
Kedves Borbarátok,
A hűvös, borongós téli estéket szeretnénk barátságosabbá tenni szezonális vörösbor válogatásunkkal.
A Villányi Merlot különleges aromáival a békés ünnep...
Két borvidék borászata mutatja be BIKAVÉR borait.
Helyszín: Budapest, Corinthia Hotel, Átrium II. Terem (Erzsébet körút 43.-49.)
Időpont: 2015. február 20. péntek,...
Az időjárás még nem igen kedvez a szabadtéri rendezvényeknek de az elszánt gasztro-turisták már neki indulhatnak. Ezen a hét végén rendezik az idei év első piknikjét.
Január 24-én...
Elértük azt, hogy a borokat nem isszuk. A borokat kortyonként élvezzük, kóstoljuk. A Csak a Jó Bor felkutatja a tradicionális kézműves pincészeteket és a gondossággal szüretelt...
Minden Jog Fenntartva 2021 - Summa Trend Union Kft.