Barion Pixel

Kedves Partnereim,

A csakajobor.hu borwebáruház működésének harmadik évét is elérte és töretlenül haladunk tovább, az eltervezett úton.
Ebben az évben több új funkcióval is bővítettük az áruházat, ezzel rugalmasabbá téve a vásárlás menetét. Finomítottuk a szűrők beállításait, és elhelyeztünk az oldalon egy borlexikont.
A kézműves borok kereslete folyamatosan nő, egyre többen lesznek igényes fogyasztók borok terén is, így szaporodnak a különleges igényeket, és kifinomult ízlést kiszolgáló pincészetek is.
Mi a csakajobor.hu -nál továbbra is folyamatosan kutatjuk, keressük az új borászatokat, kóstolunk, egyeztetünk, közösen ötletelünk. Ma már 32 borászat több mint 100 tételét kínáljuk online, és mutatjuk be személyesen a kóstolóinkon, ahol lehetőségük adódik a termelőkkel interaktív beszélgetésre is.
Az általunk forgalmazott borok sok év borászati tapasztalatot, több éves kísérletezést, és végtelen elköteleződést rejtenek magukban. Aki felbont egy palackot és megkóstolja a benne rejlő nedűt, amely magában hordozza a termőterület sajátosságait és az éghajlati adottságokat, igazán ritka, felemelő élményben részesülhet. A fajtára jellemző illatok, savak, jegyek és a természetesség található meg minden egyes üveg általunk forgalmazott borban.
Köszönjük az eddigi bizalmukat, amit a 3. születésnapunk alkalmából Magyarország teljes területén szeptember hónapban ingyenes szállítással hálálunk meg.
Várjuk megrendeléseiket, egészségükre!

Borbaráti üdvözlettel

Szalai Attila
szőlész-borász

Minden Jog Fenntartva 2021 - Summa Trend Union Kft.

Biztos láttál mindent az oldalon?
Elmúltál már 18 éves?
Webáruházunkban alkohol tartalmú italok vannak, ezért a megtekintéshez és vásárláshoz meg kell erősítened, hogy elmúlt már 18 éves.