Az internetes és fizikai boltok kínálatában egyre nagyobb számban jelennek meg a kézműves termékek. Így van ez – ha még kis számban is – a magyar kézműves borokkal is. Mitől lesz egy bor kézműves? Erre a kérdésre sokan azt mondják, hogy ilyen nem is létezik, hogy ez a könnyebb értékesítés érdekében csak egy divatos marketingfogás. Sajnos ennek is van alapja.
De a bor soha nem hazudik. A kézműves borász a szőlőjében természethű gazdálkodást folytat, a pincéjében a borok természetességének és egyedi jellegének megőrzése érdekében – a kén kivételével – kerüli a hozzáadott anyagok használatát. A bor kezelését csak hagyományos módon végzi.
A csakajobor.hu online boráruház 2014. szeptember 11-én jött létre azzal a céllal, hogy felkutassa a kézműves borászatokat és megismertesse a bort kedvelőkkel a termékeiket. Borkínálatunkban főként kisebb, kevésbé ismert, kézműves borászok és pincészetek termékei szerepelnek. Fontosnak tartjuk a közvetlen, személyes kapcsolattartást a borászokkal és a fogyasztókkal, ezért havonta a Csak a Jó Bor klubban bemutatunk egy-egy borászt és termékeit.
Prémium minőségű, magyar borokat kínálunk, közvetlenül a pincészetekből, minőségi garanciával, vásárlóink maximális kényelme érdekében házhoz szállítva. Kompromisszumok nélkül, mintha közvetlenül a borásztól vásárolnák meg. Folyamatosan bővülő kínálatunkban a kézműves borok mellett hamarosan megtalálják a hozzájuk illő, szintén prémium kategóriába tartozó csokoládékat, kiváló minőségű kávékat, sonkákat.
Az ízek rögzítésére rendszeres kóstolókat szervezünk az érdeklődők számára.
A Csak a Jó Bor küldetése a prémium kézműves termékeket megismertetni a fogyasztókkal. Regisztráljon a Csak a Jó Bor webáruházba csakajobor.hu/uzlet és kérje hírlevelünket. Követheti blogbejegyzéseinket a csakajobor.hu/csak-jo-blog/ címen és megtalál minket a facebookon is facebook.com/csakajobor.
Borbaráti üdvözlettel
Szalai Attila
szőlész – borász
A bort ma már nem isszuk. A Jó Bort kortyolgatva élvezzük.